Offerte aanvragen

Glas Standaards

Glas standaards kunnen zowel bij (sport)competities als verkiezingen als prijs gebruikt worden en zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. Zo kunt u kiezen voor een glas standaard met een voet, ronde glas standaards en glas standaards met een kleurrijke afbeelding. Glas standaards hebben een luxe en stijlvolle uitstraling en zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Van muziekconcoursen tot voetbalwedstrijden en van maandelijkse verkiezingen tot jaarlijkse competities, voor elke gelegenheid is er een passende glas standaard verkrijgbaar. Nagenoeg al onze glasstandaards worden geleverd met een luxe ogende giftbox, zodat het plaatje helemaal compleet is.

Bekijk catalogus
Glas standaards

Wilt u de glas standaards het liefst eerst in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Wilt u Glas Standaards bestellen voor uw evenement of wedstrijd? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Onze ontwerpers stellen graag een ontwerp voor u op.