Offerte aanvragen

Sportprijzen Drenthe

Organiseert uw sportvereniging binnenkort een belangrijk toernooi? Of bent u op zoek naar een originele manier om het kampioenschap van uw team te vieren? Dan helpen wij u met het vinden van de geschikte prijs! Voor al uw sportprijzen in Drenthe bent u bij ons aan het winnende adres. Van bekers en medailles tot aan rozetten en bedrukte bidons. Wij hebben het allemaal. Met een prijs van Sportprijzen Hoogeveen is iedereen een winnaar.

Er gaat niets boven een persoonlijk aandenken aan een knappe prestatie of leuke dag. Daarom kunt u al onze sportprijzen door ons laten graveren. In ons eigen graveerbedrijf voorzien we uw bekers, medailles en wandborden van een unieke tekst. Zo maakt u een speciale dag nog mooier! Bekijk snel ons uitgebreide assortiment voor een compleet overzicht van al onze producten.

Een mooie prijs voor elk evenement

Voor de gedreven sporter telt maar één ding en dat is winnen. Een felbegeerde beker of medaille is voor hen het tastbare resultaat van hun harde werk en inzet. Bij ons vindt u alles wat nodig is om hardwerkende sporters de beloning te geven die ze verdienen. Zo hebben we een uitgebreid aanbod sportbekers, maar kunt u bij ons ook unieke medailles bestellen. Wij beperken ons niet tot de populairste sporten, maar bieden sportprijzen aan voor vrijwel alle bekende team- en individuele sporten. Bij ons vindt u voor elk evenement de juiste prijs.

Ons uitgebreide aanbod sportprijzen

Bij ons vindt u altijd de beste prijs voor een scherpe prijs. Bent u op zoek naar een grote kampioenstrofee of wilt u de jongste deelnemers van een toernooi belonen met een leuke medaille? Wij hebben het allemaal! U kunt onze diverse prijzen gemakkelijk online bestellen.

Sportprijzen

Wedstrijden en toernooien zijn niet compleet zonder een schitterende prijs. Voor elke sport hebben wij daarom een prachtige sportprijs. Voor de meer reguliere sporten zoals voetbal, hockey en atletiek hebben we mooie bekers en medailles. Deze zijn volledig personaliseerbaar met een originele gravure en een passende afslag. Voor paardensporten en andere dier gerelateerde sporten hebben wij een breed aanbod aan prachtige rozetten. Zo gaan ruiter en dier gezamenlijk met een mooie prijs naar huis. De perfecte beloning voor een geslaagde wedstrijd.

Deelnamegeschenken

Een veelgehoorde uitspraak luidt: “meedoen is belangrijker dan winnen”. Deelname aan een leuk toernooi is voor jong en oud een prachtige beleving. Iedereen deelt zijn of haar passie en strijdt om het felbegeerde goud of zilver. Hoewel dit voor veel mensen beloning genoeg is, blijft het leuk om naar huis te gaan met eremetaal. Daarom hebben wij voor iedereen het perfecte deelname geschenk. Van wandborden tot aan bedrukte bidons, wij belonen elke deelnemer voor een onvergetelijke dag!

Onderscheidingen

Elke prestatie verdient een passende onderscheiding. Deze vindt u in ons uitgebreide assortiment. Zo hebben we vaantjes en beelden voor een breed scala verschillende sporten en competities. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en vormen en kunnen volledig gepersonaliseerd worden voor elke gelegenheid. Daarnaast bieden we ook glas standaards aan. Een unieke prijs voor elke winnaar!

Herinneringsgeschenken

Voor veel sporters is een toernooi of wedstrijd een bijzondere ervaring. Winnen en verliezen hoort erbij, maar er gaat niks boven het delen van je sportieve passie met anderen. Zorg ook dat deelnemers van uw sportieve evenement naar huis gaan met een prachtig aandenken en bestel uw herinneringsgeschenken eenvoudig online. U kunt bij ons terecht voor bedrukte bidons, kampioenshirts en natuurlijk ook poedelprijzen. Zo vertrekt er niemand met lege handen!

Volledig personaliseerbaar

Elke prijs kan volledig gepersonaliseerd en aangepast worden aan uw sportevenement. Bij Sportprijzen Hoogeveen bieden we de mogelijkheid om uw sportonderscheidingen te laten graveren, bijvoorbeeld met de naam van het toernooi of uw vereniging. We gebruiken een zeer nauwkeurige laser om een plaatje te voorzien van een door u gekozen tekst. Ons ruime assortiment afslagen en figuren zorgen ervoor dat we alle trofeeën, medailles, rozetten en standbeelden een uniek karakter kunnen geven.

Sportprijzen bestellen: zo werkt het

Wilt u een of meerdere sportprijzen bestellen? Dan kunt u dit heel eenvoudig online doen met behulp van onze catalogus. Hieronder staat stap voor stap uitgelegd hoe u gepersonaliseerde prijzen kunt bestellen. Heeft u toch een vraag over het bestelproces? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

  1. Kies uit onze online catalogus de prijs die u wilt hebben
  2. Bepaal (indien mogelijk) de afslag/afbeelding voor uw gekozen prijs - catalogus pagina 148 en 149
  3. Bepaal (indien mogelijk) de tekst voor de door u gekozen prijs
  4. Stuur een e-mail met uw keuze naar info@sportprijzenhoogeveen.nl
  5. U ontvangt van ons een e-mail met een opzet van uw bestelling
  6. Zodra u akkoord gaat met, gaan wij voor u aan de slag
  7. U ontvangt van ons een e-mail als uw sportprijs klaar is

Zoekt u iets unieks?

Heeft u in onze catalogus niet de prijs gevonden die u voor ogen had? Of bent u op zoek naar een specifieke onderscheiding? Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan klaar om u te adviseren over ons assortiment sportprijzen en herinneringsgeschenken.

Sportprijzen kopen bij Sportprijzen Hoogeveen

Ga ook voor goud met een unieke sportprijs geleverd door ons. Bij Sportprijzen Hoogeveen houden we graag de lijntjes kort en denken we graag met u mee. Wij vinden het belangrijk dat uw sportevenementen en -toernooien worden afgesloten met een gedenkwaardige prijsuitreiking.

  • Sportprijzen personaliseren in eigen graveerbedrijf
  • Uw bestelling wordt snel geleverd
  • 24 uur levering is mogelijk

Wilt u meer weten over sportprijzen in Drenthe?

Bij Sportprijzen Hoogeveen hebben we een breed aanbod aan trofeeën, medailles, vaantjes, en meer. Bovendien kunt u de meeste van onze producten naar wens personaliseren met een unieke gravure of embleem. Voor topkwaliteit sportprijzen in Drenthe, kiest u voor Sportprijzen Hoogeveen.