Offerte aanvragen

Sportbekers

In wedstrijden en competities draait het maar om één ding: winnen. Het winnen van een wedstrijd motiveert en geeft voldoening en bevestiging. Om de winnaar(s) van een wedstrijd of competitie met een voldaan gevoel naar huis de laten gaan, is een passende sportprijs daarom onmisbaar. Een sportbeker is een stijlvolle en gepaste manier om een winnaar of de winnaars van een wedstrijd te belonen. Bent u op zoek naar een passende sportprijs beker voor uw wedstrijd of competitie? Dan bent u bij Sportprijzen Hoogeveen aan het juiste adres. Onze prijzen bekers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden, waardoor er voor elke competitie een prijs verkrijgbaar is die helemaal aansluit op de gelegenheid.

Een passende prijs voor elke competitie

Een wedstrijd of competitie is niet compleet zonder een prachtige prijs. Een prijs is niet alleen een waardige beloning voor de gedane moeite, het is ook een manier om aan te duiden wie de winnaar is. Dankzij een prachtige prijs is direct zichtbaar wie de wedstrijd of competitie gewonnen heeft. De meest gangbare prijs voor een competitie of wedstrijd is een prijsbeker of sport beker. Sportprijzen Hoogeveen is een leverancier van sport bekers en prijzenbekers. Ons ruime assortiment bevat sportbekers in allerlei soorten en maten. Al onze bekers kunnen met afslagen en tekstplaatjes worden afgewerkt, zodat ze naadloos aansluiten op de competitie of wedstrijd. Zo hebben wij voor elke gelegenheid een passende beker.

Prijzen bekers in allerlei soorten en maten

Prijzen bekers zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een klassieke sportbeker, maar zijn er vandaag de dag ook modernere varianten verkrijgbaar. De meeste sportbekers zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, zodat er voor elke wedstrijd of competitie een passend formaat sport beker verkrijgbaar is. Daarnaast zijn de verschillende formaten zeer geschikt om bijvoorbeeld een 1e, 2e en 3e prijs aan te duiden. Al onze sportbekers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, stijlen en formaten kan passend worden gemaakt met kleine toevoegingen en details, zoals een afslag of een gegraveerd plaatje met tekst. Het grote aanbod kleuren, stijlen en formaten en de diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat er altijd een sportbeker is die helemaal bij de gelegenheid past.

Bij ons vindt u een ruim assortiment sportbekers? Bekijk hieronder onze catalogus.

Een sportprijs op maat: sportbeker graveren

Wilt u een sportbeker voorzien van tekst? Ook dat is mogelijk. Sportprijzen Hoogeveen beschikt over een laser graveermachine, waardoor wij sport bekers van een passende tekst kunnen voorzien. Dankzij deze machine kunnen wij tekst in een klein metalen plaatje graveren. Dat plaatje wordt vervolgens op de voet van de beker geplaatst. Het voordeel van laser graveren is dat de tekst niet vlekt of vervaagt, maar duidelijk zichtbaar blijft. Hierdoor is ook na een aantal jaren de gelegenheid van de prijs nog te herkennen. Een sportbeker laten graveren is een stijlvolle manier om sportprijzen van een passende tekst te voorzien.

Prijzen bekers bestellen bij Sportprijzen Hoogeveen

Wilt u prijzen bekers kopen voor een competitie, wedstrijd of andere gelegenheid? Dan bent u bij Sportprijzen Hoogeveen aan het juiste adres. Bij Sportprijzen Hoogeveen kunt u terecht voor sportbekers op maat, waardoor er altijd een beker verkrijgbaar is die helemaal bij uw gelegenheid past. Al onze sportbekers kunnen passend worden gemaakt met diverse afslagen en figuren. Daarnaast is het mogelijk om de beker van tekst te voorzien. Met behulp van een laser kunnen wij tekst op een plaatje graveren. Dit plaatje wordt vervolgens op de voet van de sportbeker of het beeld bevestigd, zodat in één oogopslag duidelijk is wat de gelegenheid van de prijs is. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor uw sport beker? Neem dan gerust contact met ons op.

De mooiste prijzen bekers kopen voor een competitie, dat kan bij Sportprijzen Hoogeveen

Stappenplan sportbeker voorzien van logo/tekst

Wilt u uw sportbeker online bestellen? Het online bestellen van uw sportbeker doet u eenvoudig met behulp van onze catalogus. Hieronder vindt u stap voor stap uitgelegd hoe een sport beker kopen in zijn werk gaat. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekers en andere prijzen

Naast sportbekers kopen kunt u ook bij ons diverse andere prijzen kopen. Zo kunt u bij ons terecht voor medailles en beelden. Bij onze medailles heeft u uiteraard de keuze uit meerdere soorten linten. Daarnaast kunnen al onze medailles op maat gemaakt worden met een afslag, zodat ze naadloos aansluiten op de gelegenheid. Onze beelden zijn zeer geschikt voor verkiezingen (als award of prijs) en grotere wedstrijden en kunnen net als een trofee beker gepersonaliseerd worden met behulp van laser graveertechnieken. En wilt u alle deelnemers of bezoekers van een wedstrijd of evenement voorzien van een herinnering of een relatiegeschenk? Dan zijn de bedrukte bidons in ons assortiment de beste keuze. Twijfelt u welke prijzen, trofeeën en bekers de beste keuze zijn voor uw evenement en bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen met Sportprijzen Hoogeveen

Heeft u vragen over onze sportbekers, wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee. Wilt u onze sport bekers liever eerst in het echt bekijken, voordat u een keuze maakt? Ook dat is mogelijk. U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen.