Offerte aanvragen

Medailles

Het is mogelijk om een winnaar of een winnend team te belonen met een beker, maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om de winnaar(s) te belonen met een medaille. Bij Sportprijzen Hoogeveen heeft u de keuze uit allerlei kleuren linten, medailles en afslagen, zodat u een medaille kunt samenstellen die helemaal bij de gelegenheid past. Zo kunt u er voor kiezen om op de afslag van de medaille een afbeelding te plaatsen die helemaal bij de gelegenheid past, maar kan de medaille ook van een bedrijfs-, competitie- of clublogo worden voorzien. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Blader door onze online catalogus en ontdek wat allemaal mogelijk is.

Wilt u de medailles en de verschillende mogelijkheden het liefst eerst in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Wilt u Medailles bestellen voor uw evenement of wedstrijd? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Onze ontwerpers stellen graag een ontwerp voor u op.