Offerte aanvragen

Rozetten

Bij sommige competities wordt gekozen voor een rozet als beloning, in plaats van een beker of een medaille. Een rozet is een fraai vormgegeven prijs, gemaakt van prachtig gevouwen lint. Ze worden vaak gebruikt bij paardenconcoursen en andere concoursen en competities waar dieren centraal staan. Rozetten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten en bieden veel mogelijkheden. Zo kunt u zelf kiezen wat voor afslag in het rozet moet worden geplaatst en of het lint bedrukt moet worden. De vele mogelijkheden zorgen er voor dat er voor elke gelegenheid een passend rozet verkrijgbaar is. In onze online catalogus kunt u de verschillende rozetten bekijken en een keuze maken.

Bekijk catalogus
Rozetten

Wilt u de rozetten het liefst eerst in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Wilt u Rozetten bestellen voor uw evenement of wedstrijd? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Onze ontwerpers stellen graag een ontwerp voor u op.