Offerte aanvragen

Vaantjes

Vaantjes en erelintjes worden vaak als een herinnering uitgereikt bij competities en evenementen. Op het vaantje wordt de naam van de competitie of het evenement en een bijpassende afbeelding afgedrukt, zodat iedereen een leuk aandenken aan die dag heeft. Vaantjes zijn een leuke en eenvoudige manier om alle deelnemers aan een wedstrijd te bedanken en van een aandenken te voorzien. Bij Sportprijzen Hoogeveen kunt u allerlei verschillende vaantjes bestellen. Zo kunt u kiezen voor een- of tweekleurige vaantjes en is het mogelijk om de vaantjes op verschillende manieren te bedrukken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Vaantjes

Wilt u de medailles en de verschillende mogelijkheden het liefst eerst in het echt bekijken? Dat kan! U bent van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen. Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.

Wilt u Vaantjes bestellen voor uw evenement of wedstrijd? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Onze ontwerpers stellen graag een ontwerp voor u op.