Offerte aanvragen

Poedelprijzen

Iedereen die meedoet aan een wedstrijd heeft maar één ding voor ogen: winnen. Toch zijn er bij elke wedstrijd ook een aantal verliezers. Om de verliezers van een wedstrijd toch met een goed gevoel naar huis te laten gaan, is de poedelprijs in het leven geroepen. De poedel prijs wordt uitgereikt aan de deelnemer(s) van de wedstrijd of competitie die als laatst geëindigd zijn en functioneert dus als een soort troostprijs. Bent u op zoek naar passende poedel prijzen voor uw competitie of evenement? Dan bent u bij Sportprijzen Hoogeveen aan het juiste adres. De poedelprijzen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en kunnen bovendien gepersonaliseerd worden met tekst, waardoor wij voor elke gelegenheid een passende poedel prijs kunnen leveren.

Ook voor poedelprijzen of troostprijzen kunt u bij Sportprijzen Hoogeveen terecht

Wat is een poedelprijs

Een poedelprijs is een prijs die ter bemoediging wordt uitgereikt aan deelnemers van een wedstrijd die niet gewonnen hebben. In de meeste gevallen krijgt alleen de laatst geëindigde een poedel prijs, maar bij sommige wedstrijden krijgen alle deelnemers die niet gewonnen hebben een poedelprijs mee naar huis. Een poedelprijs functioneert als een soort van troostprijs en wordt daar ook regelmatig mee verward. Toch is een troostprijs niet hetzelfde als een poedel prijs. Een poedelprijs heeft letterlijk de vorm van een poedel of bevat op een andere wijze een verwijzing naar poedels, terwijl een troostprijs allerlei vormen, kleuren en formaten kan hebben. Een poedel prijs is dus wel altijd een troostprijs, maar een troostprijs is niet altijd een poedelprijs.

Passende poedelprijzen kopen voor uw competitie

Bent u op zoek naar een passende poedelprijs voor uw wedstrijd, competitie of evenement? Dan bent u bij Sportprijzen Hoogeveen aan het juiste adres. Onze universele poedel prijs is gemaakt van sterke materialen, waardoor deze prijs tegen een stootje bestand is en de ‘winnaars’ er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dankzij het herkenbare, eenvoudige design is onze poedelprijs bovendien geschikt voor elke wedstrijd of competitie. Een passende poedelprijs kopen voor uw wedstrijd, competitie of evenement doet u eenvoudig bij Sportprijzen Hoogeveen.

Een poedelprijs op maat: poedelprijzen laten graveren met een passende tekst

Niet alleen de echte prijzen van een wedstrijd verdienen een stukje personalisatie, ook de poedelprijzen mogen gepersonaliseerd worden. Door op de voet van de prijs een plaatje met tekst te bevestigen is de gelegenheid van de prijs in één oogopslag duidelijk. Sportprijzen Hoogeveen is niet alleen hét adres om uw poedel prijzen te bestellen, wij kunnen uw poedelprijs ook van tekst voorzien. Met behulp van een laser graveermachine wordt de tekst in een klein metalen plaatje gegraveerd, dat vervolgens op de voet van de prijs wordt bevestigd. Door de tekst in te graveren is de kans op verkleuringen en beschadigingen zo klein mogelijk en is de gelegenheid van de prijs ook na een aantal jaar nog goed zichtbaar. Met behulp van laser graveren worden ook uw poedelprijzen op stijlvolle wijze van tekst voorzien.

Een poedelprijs op maat kopen, doet u bij Sportprijzen Hoogeveen

Over Sportprijzen Hoogeveen

Sportprijzen Hoogeveen is een sportprijzen- en sportgeschenkengroothandel, gevestigd in Hoogeveen. Als onderdeel van een dynamisch familiebedrijf leveren wij door het hele land sportprijzen, beloningen en geschenken voor wedstrijden, competities en (sport)evenementen. Al onze sportprijzen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en formaten en kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden, zodat ze naadloos aansluiten op de gelegenheid. Heeft u vragen over onze poedelprijzen of andere prijzen, wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw competitie of bent u op zoek naar een sportprijzengroothandel waar u een spoedbestelling kunt plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met u mee en zetten graag een stapje extra voor u. Wilt u onze poedel prijzen of andere sportprijzen het liefst eerst in het echt bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dan bent u van harte welkom in onze groothandel in Hoogeveen.

Een poedelprijs bestellen bij Sportprijzen Hoogeveen

Wilt u een poedelprijs bestellen voor uw competitie of wedstrijd? Dan bent u bij Sportprijzen Hoogeveen aan het juiste adres. Onze poedelprijs is geschikt voor allerlei soorten evenementen en wedstrijden. Bent u naast een passende poedel prijs ook op zoek naar andere prijzen voor uw evenement of competitie? Ons ruime assortiment bevat naast poedelprijzen sportbekers in allerlei soorten en maten. Al onze bekers kunnen net als de poedel prijzen gepersonaliseerd worden met tekst en andere elementen. En bent u naast een prijs voor de winnaar ook op zoek naar een sportprijs of geschenk die u aan alle deelnemers kunt geven? Dan zijn onze vaantjes of bedrukte bidons een goede keuze. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw evenement of wedstrijd.

Zo werkt het

Wilt u poedelprijzen bestellen? Het online bestellen van één of meerdere poedel prijzen kan eenvoudig aan de hand van het onderstaande stappenplan. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  1. Bepaal of de poedelprijs van tekst moet worden voorzien
  2. Wilt u uw poedel prijs van tekst voorzien? E-mail de volledige tekst dan naar info@sportprijzenhoogeveen.nl
  3. U ontvangt van ons een e-mail met een opzetje van uw poedelprijs
  4. Na uw akkoord gaan wij aan de slag met uw wensen
  5. U ontvangt een e-mail van ons als uw poedelprijs klaar is
  6. Afhankelijk van de door u gekozen optie wordt uw poedel prijs verzonden of staat deze bij ons in de groothandel klaar om afgehaald te worden

Contact opnemen met Sportprijzen Hoogeveen

Bij Sportprijzen Hoogeveen kunt u altijd een poedelprijs of andere sportprijs in de stijl van de gelegenheid laten maken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van poedelprijzen of twijfelt u over uw keuze en bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje in onze catalogus.