Offerte aanvragen

Sportprijzen in Emmen

Bent u op zoek naar geschikte prijs voor een opkomend kampioenschap? Of organiseert u een sportevenement waarbij een mooie beker of medaille niet mag ontbreken? Voor sportprijzen in Emmen zou u zeker eens in het ruime assortiment van Sportprijzen Hoogeveen moeten kijken. Wij beschikken over een eigen graveerbedrijf waardoor we sportprijzen kunnen aanbieden voor spotprijzen.

Uitgebreid aanbod sportprijzen in Emmen

Bij Sportprijzen Hoogeveen kunt u altijd de mooiste prijzen scoren. Van sportbekers tot vaantjes en van rozetten tot beelden, wij leveren het allemaal. Wat voor prijs gaat u binnenkort uitreiken?

Bekers voor elk evenement in Emmen

Deelnemers hebben door sportprijzen altijd een mooi aandenken aan hun prestaties. Of het nu gaat om een kampioenschap in schaken, een hockeytoernooi of een belangrijke tenniswedstrijd, sportprijzen zijn bij sportevenementen in Emmen onmisbaar. Heeft u nog niet nagedacht over wat u de winnaars wilt geven? Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

Denk naast een mooie prijs voor de winnaar ook aan de tweede of derde plaats en wellicht nog een leuke poedelprijs. Voor verschillende soorten en maten bekers en beelden in Emmen kunt u bij ons terecht. Zoekt u een aandenken voor alle deelnemers? Dan zijn medailles of een kleinere bekers in Emmen een betere optie.

Sportprijzen

Voor de meeste mensen draait het bij sport maar om één ding en dat is winnen. En om de winnaar van een wedstrijd of toernooi te belonen, zijn sportprijzen als bijvoorbeeld bekers onmisbaar. Onze bekers zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en kunnen zelfs gepersonaliseerd worden. Twijfelt u welke prijzen, bekers of beelden de beste keuze zijn voor uw evenement in Emmen? Wij voorzien u graag van advies.

Deelnamegeschenken

Wilt u alle deelnemers van het sportevenement bedanken voor hun deelname? Dan kunt u gaan voor vaantjes. Bij onze vaantjes is het mogelijk om uw eigen afbeelding te laten bedrukken. Daarnaast zijn de vaantjes ook in vele kleuren verkrijgbaar. Zo hebben alle deelnemers een leuk aandenken!

Onderscheidingen

Iemand die een belangrijke prestatie heeft geleverd verdient natuurlijk een onderscheiding. U kunt bij ons terecht voor onderscheidingen voor wedstrijden, evenementen, competities en zelfs verkiezingen. De wandborden en glas standaards binnen ons assortiment kunnen worden voorzien van een afbeelding én tekst. Bent u op zoek naar beelden in Emmen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Herinneringsgeschenken

Meedoen is belangrijker dan winnen en daar draait het om bij herinneringsgeschenken. Herinneringsgeschenken worden op evenementen vaak uitgedeeld door middel van een bedrukte flessen of bidons, bedrukte t-shirts, medailles of vaantjes. Sportprijzen Hoogeveen kan dit voor uw evenement bedrukken en leveren.

Uw sportprijzen op maat laten maken

U kunt iedere prijs naar wens personaliseren, zodat de sportprijzen helemaal zijn afgestemd op jouw sportevenement. Bij ons kunt u uw sportprijzen laten graveren met bijvoorbeeld de naam van het toernooi of evenement. Dit doen wij met behulp van een laser die een plaatje met tekst op bijvoorbeeld de bekers in Emmen kan graveren. Dankzij ons grote aanbod afslagen en figuren kunnen wij alle sportbekers, medailles, rozetten en beelden in Emmen van passende accenten voorzien. Wilt u meer weten over hoe wij sportprijzen graveren? Een van onze ervaren medewerkers staat u graag te woord.

Sportprijzen bestellen in Emmen: Zo werkt het

Wilt u sportprijzen online bestellen? Het online bestellen van één of meerdere sportprijzen kan eenvoudig met behulp van onze online catalogus. Hieronder vindt u een stappenplan en een link naar onze catalogus. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

  1. Kies een sportprijs
  2. Bepaal (indien mogelijk) de afslag/afbeelding voor uw sportprijs - catalogus pagina 148 en 149
  3. Bepaal (indien mogelijk) de tekst voor de door u gekozen sportprijs
  4. E-mail de door u gemaakte keuzes naar info@sportprijzenhoogeveen.nl
  5. U ontvangt van ons een e-mail met een opzetje van uw sportprijs
  6. Na uw akkoord wordt het bestelproces in werking gezet
  7. U ontvangt van ons een e-mail als uw sportprijs klaar is

Bekijk onze online catalogus met de mooiste sportprijzen voor elk evenement.


Online sportprijzen bestellen

Een evenement, toernooi of wedstrijd is natuurlijk niet compleet zonder prijzen voor de winnaars en deelnemers. Waarom u zeker uw sportprijzen zou moeten bestellen bij Sportprijzen Hoogeveen, is omdat wij zelf beschikken over een eigen graveerbedrijf. Daarnaast hebben wij prijzen voor elke mogelijke sport in Nederland. Door ons ruime assortiment sportprijzen kan iedereen eenvoudig unieke sportprijzen in Emmen kopen.

Om te voorkomen dat u straks met lege handen komt te staan, is het van belang dat uw sportprijs in Emmen snel wordt geleverd. Daarom bieden wij altijd goede service en snelle levering. Sportprijzen Hoogeveen is onderdeel van een familiebedrijf waar u als klant centraal staat. Zo werken wij met korte lijnen kunnen we u van begin tot eind helpen bij het bestellen van sportprijzen in Emmen.

  • Sportprijzen personaliseren in eigen graveerbedrijf
  • Uw bestelling wordt snel geleverd
  • 24 uur levering is mogelijk

Meer weten over sportprijzen in Emmen?

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste sportprijs of wilt u de status van uw bestelling weten? Of het nu gaat om sportprijzen voor een sportevenement in Emmen, Emmer-Compascuum, Schoonebeek, Coevorden, Klazienaveen of Nieuw-Amsterdam, onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen met al uw vragen. Ons team zit elke werkdag voor jou klaar om te helpen met het uitzoeken van de juiste prijs voor het juiste moment.