Offerte aanvragen

Sportprijzen in Hardenberg

Vol trots slapen gaan en nog een laatste blik werpen op die prachtige trofee op je boekenkast. Terugkijkend op een geslaagde dag vol plezier, passie en strijd. Dat is precies waar een sportprijs voor staat. Maak het speciaal met een unieke prijs. Voor al uw sportprijzen in Hardenberg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de nummer 1 in sportprijzen.

Uw nummer 1 in sportprijzen

  • 24 uur levering mogelijk
  • Eigen graveerservice
  • Uitgebreid assortiment

Sportprijzen in Hardenberg voor spotprijzen

Sporten is voor jong en oud. Het verbindt generaties en culturen. Wij vinden dan ook niets mooier dan de blije gezichten van grote en kleine winnaars. Iedereen geniet van het behalen van eremetaal. Maak de ervaring extra bijzonder met een unieke prijs. Wij zijn het punt voor sportbekers en medailles bestellen voor vrijwel alle bekende sporten in Nederland. Dit allemaal voor een scherpe prijs.

De mooiste prijzen, eenvoudig besteld

Geen enkele voetbalwedstrijd of volleybaltoernooi is geslaagd zonder een feestelijke prijsuitreiking. En wat is een prijsuitreiking zonder een prachtige prijs? Het vinden van de juiste prijs is heel eenvoudig. Die vindt u in onze catalogus. We leggen u graag stap voor stap uit hoe u prijzen uit ons assortiment bestelt.

  1. Stap 1. Bekijk onze catalogus en kies de prijs die u wilt
  2. Stap 2. Kies (indien mogelijk) de gewenste afslag/ afbeelding voor uw gekozen prijs (zie pagina 202 t/m 214 )
  3. Stap 3. Bepaal (indien mogelijk) de tekst die u wilt laten graveren
  4. Stap 4. Stuur een e-mail met uw wensen naar info@sportprijzenhoogeveen.nl
  5. Stap 5. U krijgt van ons een mail met daarin een overzicht van uw bestelling
  6. Stap 6. Is alles naar wens? Reageer dan met een mail waarin u akkoord gaat met de bestelling. Vervolgens gaan wij aan de slag.
  7. Stap 7. Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u van ons een e-mail, waarna u de bestelling bij ons in Hoogeveen kunt ophalen

Maak het persoonlijk

Het winnen van een leuke medaille of trofee is natuurlijk al heel bijzonder op zichzelf. Toch doen wij er graag een schepje bovenop. Wij kunnen al uw prijzen, onderscheidingen en herinneringsgeschenken voorzien van een persoonlijke gravure. Doordat wij over een eigen graveerdienst beschikken, hebben we complete vrijheid in het graveren. Dus heeft u een leuke of originele tekst in gedachte voor uw sportprijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meedoen is belangrijker dan winnen

Het is een veelgehoorde uitspraak: meedoen is belangrijker dan winnen. Natuurlijk is dit iets wat we zeggen om onszelf beter te voelen na een verloren wedstrijd. Maar wat nou als u ervoor zorgt dat niemand met lege handen naar huis gaat? Dat kan! Met ons uitgebreide aanbod deelname- en herinneringsgeschenken. Dit zijn leuke poedelprijzen voor iedereen die naast het felbegeerde goud grijpt. Zo eindigt de dag toch nog op een feestelijke manier.

De juiste prijs voor elke gelegenheid

Bij prijzen en prijsuitreikingen denken we al snel aan sporten zoals atletiek, hockey of turnen. Maar niet alleen sporters leveren een prijswaardige prestatie. Daarom bieden wij leuke onderscheidingen aan voor elke gelegenheid. Van vaantjes en wandborden tot aan glazen standaards, wij hebben altijd een mooi aandenken voor elke mooie prestatie. Bekijk snel onze catalogus voor meer inspiratie en idee├źn.

Vier het groots met Sportprijzen Hoogeveen

Een sportseizoen afsluiten en jezelf de beste kunnen noemen is een prestatie van formaat. Hier hoort dan ook een aandenken bij waar nog jaren van wordt genoten. Vier het groots met een gepersonaliseerd kampioensshirt. Compleet voorzien van een leuke tekst en afbeelding naar keuze. Zo heeft elke kampioen een tastbare herinnering aan een prachtige prestatie. Ook onze kampioensshirts bestelt u eenvoudig online. Heeft u vragen over het bestellen van shirts? Neem dan contact met ons op.

De mooiste bekers en medailles bestelt u online bij Sportprijzen Hoogeveen

Op zoek naar iets unieks?

Viert uw vereniging binnenkort een bijzonder jubileum? Of organiseren jullie een speciaal toernooi dat in het teken staat van een goed doel? Dan verdient een bijzonder moment als deze natuurlijk ook een speciale prijs. Vindt u in onze catalogus niet direct iets wat past bij de ambities van uw club of vereniging? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden voor een unieke onderscheiding. Zo maken we van elke dag een geslaagd feest.

Heeft u vragen? Neem dan contact op

Voor al uw aandenkens en sportprijzen in Hardenberg bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt heel eenvoudig unieke bekers, medailles, vaantjes en andere prijzen uit ons uitgebreide assortiment. Wij leveren de mooiste prijzen voor sportclubs, organisaties en particulieren in Hardenberg en omgeving. Word ook een winnaar met onze sportprijzen.

Heeft u vragen over het bestelproces, het graveren of ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag met het vinden van de perfecte prijs voor al uw gelegenheden.