Offerte aanvragen

Sportprijzen in Meppel

Het is de 93ste minuut van de wedstrijd, iedereen kijkt vol spanning naar de scheidsrechter. Hij kijkt op de klok en blaast op het fluitje. De wedstrijd is voorbij en het feest barst los. Tijd voor het moment waar het allemaal om ging: de prijsuitreiking. De verwachtingen zijn hooggespannen, maak ze waar met een unieke trofee. Voor unieke sportprijzen in Meppel bent u bij ons aan het juiste adres!

De nummer 1 in sportprijzen!

  • Snelle levering
  • Eigen graveerbedrijf
  • Spoedlevering mogelijk

Een mooie prijs voor elke winnaar

Sporten in competitieverband vinden wij een van de mooiste dingen die er bestaan. Mensen komen samen om hun ene passie te delen en te strijden om het felbegeerde eremetaal. Als organisatie van een sportevenement in Meppel wilt u natuurlijk dat de prijs net zo bijzonder is als de prestatie zelf. Deze prijs vindt u bij ons!

Wij beschikken over een breed assortiment aan verschillende sportprijzen. Variërend van bekers en medailles tot aan vaantjes en rozetten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor verschillende aandenkens zoals kampioensshirts of gepersonaliseerde bidons. Bekijk onze catalogus voor een compleet overzicht van al onze sportprijzen in Meppel.

Sportprijzen in Meppel bestellen. Zo werkt het

Bent u als lid van een vereniging in Meppel betrokken bij de organisatie van een sportwedstrijd of -evenement en wilt u een of meerdere prijzen bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt al onze prijzen eenvoudig online. We leggen u graag stap voor stap uit hoe dit werkt:

  1. Stap 1. Bekijk onze catalogus en kies de prijs die u wilt
  2. Stap 2. Kies (indien mogelijk) de gewenste afslag/ afbeelding voor uw gekozen prijs (zie pagina 202 t/m 214 )
  3. Stap 3. Bepaal (indien mogelijk) de tekst die u wilt laten graveren
  4. Stap 4. Stuur een e-mail met uw wensen naar info@sportprijzenhoogeveen.nl
  5. Stap 5. U krijgt van ons een mail met daarin een overzicht van uw bestelling
  6. Stap 6. Is alles naar wens? Reageer dan met een mail waarin u akkoord gaat met de bestelling. Vervolgens gaan wij aan de slag.
  7. Stap 7. Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u van ons een e-mail, waarna u de bestelling bij ons in Hoogeveen kunt ophalen

Volledig personaliseerbaar

Wist u dat vrijwel al onze prijzen en onderscheidingen volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Dat klopt! Wij beschikken over een eigen graveerservice. Dit geeft ons volledige vrijheid in het graveren van al uw sportbekers en medailles. Daarnaast hebben we een breed aanbod afslagen/ afbeelding voor op uw prijs. Zo kunt u vrijwel elke trofee volledig personaliseren naar uw wensen. Maak een prijs extra bijzonder en kies voor een persoonlijke gravure en afslag.

Ontdek onze deelname- en herinneringsgeschenken

Winnen is leuk. We houden allemaal van winnen en niemand vindt het leuk om te verliezen. Helaas is dit wel hoe sport werkt. Toch blijft meedoen belangrijker dan winnen en verdient iedereen een leuk aandenken aan een mooie dag. Speciaal voor alle deelnemers die naast het goud grijpen hebben wij mooie deelname- en herinneringsgeschenken. Zo gaat niemand met lege handen naar huis en weet u zeker dat u evenement geslaagd is.

Een passende onderscheiding voor elke prestatie

Niet alleen sporters leveren een bijzondere prestatie die een trofee waardig is. Bij ons kunt u terecht voor unieke onderscheidingen voor iedereen die een knappe prestatie levert. Onze wandborden en glas standaards kunnen volledig gepersonaliseerd en aangepast worden voor vrijwel elke gelegenheid. Zoekt u bijvoorbeeld iets bijzonders voor een werknemer die 25 jaar in dienst is? Dan is een gepersonaliseerd wandbord altijd een goed idee. Bekijk onze catalogus voor meer inspiratie.

Zoekt u iets unieks?

Organiseert uw judo- of voetbalvereniging in Meppel een uniek toernooi ter ere van een speciale gelegenheid? Dan wilt u dit natuurlijk afsluiten met een zeer bijzondere prijs of aandenken. Kunt u in onze catalogus geen prijs vinden die voldoet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee in uw zoektocht naar die ene speciale trofee of medaille. Samen zorgen we ervoor dat u niet met lege handen komt te staan.

Meer weten over sportprijzen in Meppel?

Bent u op zoek naar een mooie trofee of een leuk aandenken aan een geslaagd toernooi in Meppel en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Sportprijzen Hoogeveen en als nummer 1 in sportprijzen hebben wij de prijs die u zoekt. Heeft u vragen over ons aanbod, het bestelproces of bent u op zoek naar iets bijzonders? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag met het vinden van de juiste prijs.