Offerte aanvragen

Sportprijzen in Coevorden

Een geslaagd sportevenement is niet compleet zonder een prijsuitreiking. Heeft u of uw sportvereniging in Coevorden binnenkort een bijzondere wedstrijd, toernooi of evenement? Dan mag een mooie en unieke prijs natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben we een breed aanbod van verschillende sport- en deelnameprijzen. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste sportprijzen in Coevorden. Met een prijs van Sportprijzen Hoogeveen is iedereen een winnaar!

De juiste prijs voor elk evenement in Coevorden

Sporten in competitieverband verbindt ons allemaal. Tijdens een belangrijk toernooi of een grote finale heeft elke deelnemer hetzelfde doel: winnen. Het behalen van eremetaal is voor de meeste mensen het ultieme doel tijdens een wedstrijd. Als organisator van een sportevenement bent u dan ook op zoek naar unieke sportprijzen die passen bij de ambitie van uw club en deelnemers. Wij hebben we de juiste prijs voor elk sportevenement in Coevorden. Ons aanbod varieert van medailles en vaantjes tot aan grote bekers en alles ertussenin. Wilt u ook een geslaagde prijsuitreiking? Vraag dan een offerte aan en wij zorgen voor de rest!

Uitgebreid assortiment sportprijzen in Coevorden

Wij hebben voor iedere sport een geschikte prijs. Het maakt niet of u een voetbaltoernooi, een dressuurwedstrijd of een tafeltennisfinale in Coevorden organiseert. Bij ons kunt u voor vrijwel elke sport terecht voor een passende prijs. Naast de meer bekende sporten, zoals voetbal, hockey en atletiek, bieden wij ook gepersonaliseerde prijzen aan voor minder gangbare sporten, zoals de duivensport of biljart. Wij bieden unieke prijzen aan voor verschillende sporten en competities. Voor een compleet overzicht van ons aanbod kunt u een kijkje nemen in onze catalogus.

De perfecte herinnering voor elke deelnemer

Meedoen is belangrijker dan winnen. Een veelgehoorde uitspraak waar wij ons volledig in kunnen vinden. Sport en competitie is het mooiste wat er is. Hoewel winnen natuurlijk het ultieme doel is, vinden wij het veel belangrijker dat mensen plezier hebben. Daarom hebben wij naast sportprijzen ook een breed aanbod aan deelnameprijzen en herinneringsgeschenken. Wilt u alle deelnemers voorzien van een leuke poedelprijs, waarmee ze nog jaren kunnen nagenieten van een geslaagd toernooi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bekers, medailles, vaantjes in verschillende soorten en maten. Deze kunt u volledig door ons laten personaliseren. Zo krijgt elke deelnemer een unieke herinnering aan een geslaagde dag.

Hoeveel kost een unieke sportprijs?

Wij bieden prijzen en herinneringsgeschenken aan in verschillende prijsklassen. Afhankelijk van de aard van uw evenement en het beschikbare budget kunt u bij ons dus alle kanten op. Zo hebben we leuke bekers en medailles voor zachte prijzen, maar ook voor uitgebreid gepersonaliseerde trofeeën kunt u bij ons terecht. Met een unieke gravure of afslag maakt u een prijs of onderscheiding al snel extra bijzonder. De totale kosten zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Heeft u een beschikbaar budget, maar weet u niet precies wat u zoekt? Geen zorgen, wij denken graag met u mee. U kunt altijd een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Samen zorgen wij ervoor dat u de perfecte prijs krijgt.

Sportprijzen in Coevorden bestellen, zo werkt het.

Heeft u de geschikte prijs gevonden in onze catalogus en wilt u deze bestellen? Het online bestellen van een of meerdere sportprijzen kan eenvoudig via e-mail. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe u een bestelling bij ons plaatst.

  1. Stap 1. Kies uit onze catalogus een of meerdere geschikte prijzen
  2. Stap 2. Bepaal (indien mogelijk) de afslag/ afbeelding voor uw gekozen prijs (zie pagina 202 t/m 214 )
  3. Stap 3. Bepaal (indien mogelijk) de tekst voor uw gekozen sportprijs
  4. Stap 4. Stuur een e-mail met uw keuzes en aanpassingen naar info@sportprijzenhoogeveen.nl
  5. Stap 5. U ontvangt van ons een mail met daarin de opzet van uw bestelling
  6. Stap 6. Is alles naar wens? Reageer dan met een mail waarin u akkoord gaat
  7. Stap 7. Zodra uw bestelling klaar is ontvangt u van ons een e-mail

Kijk voor de mooiste prijzen in onze online catalogus


Bent u op zoek naar iets speciaals?

Kunt u in onze catalogus niet vinden wat u zoekt? Of bent u voor uw sportevenement op zoek naar een bijzondere prijs? Dan raden we u aan om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder met al uw vragen over onze sportprijzen en herinneringsgeschenken. Wij hebben een breed aanbod aan verschillende trofeeën, medailles, vaantjes en meer. Daarnaast zijn bijna alle producten in ons assortiment uitgebreid te personaliseren met een persoonlijke gravure of afslag. Voor al uw sportprijzen in Coevorden, Emmen en Hoogeveen gaat u naar Sportprijzen Hoogeveen. De nummer 1 in prijzen. Vraag nu een offerte aan!